NLTAB

Köpvillkor Nookbox

NLT:s Hemlarmsavtal och Konsumentköpvillkor
Hos oss på NLT finns det ett flertal olika avtal och vi har under åren gjort en uppsjö av olika affärsöverenskommelser med våra kunder, både konsumenter och näringsidkare. Det finns därför inte ett (1) avtal med tillhörande villkor att hänvisa till, utan faktiskt flera till och med väldigt många. Så saknar du som befintlig kund din avtalskopia och känner dig osäker på vilka villkor som gäller just dig är du alltid välkommen att kontakta vår serviceavdelning och be om en avtalskopia på det avtal du skrev under.  I länkarna här nedan finns våra två vanligaste avtal och tillhörande avtalsvillkor avseende NookBox Hemlarmsanläggningar. 

Har du NookBox Hyrlarmsavtal med bindningstid 

Har du NookBox Hyrlarmsavtal utan bindningstid  

Känner du inte igen avtalet ovan, saknar din avtalskopia eller har några funderingar kontakta oss gärna så hjälper vi dig eller tar fram en ny kopia av just ditt larmavtal. 

 

 Avtalen i sammandrag

Hos oss på NLT betalar du via faktura och vid beställningen görs en kreditupplysning på ditt personnummer. 
Fakturan skickas till dig efter att vår larmtekniker har installerat beställningen i ditt hem. Vid beställning via vår webbplats kontaktar vi dig för bokning av installation av det Trygghetspaket och de produkter som du valt. Installationen görs av en av våra larmtekniker. Moms på 25 % ingår i alla priser. Betalningsvillkor 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med f.n. 60 kr och en dröjsmålsränta med 2 % per försenad månad, vid lång betalningsinställelse tillkommer dessutom eventuella inkassokostnader.

NLT sätter säkerheten i fokus även när vi hanterar våra kunders personuppgifter. Vi kontrollerar kontinuerligt att all hantering av vår data håller sig inom dataskyddsförordningens (GDPR) ramverk. Har du lämnat dina personuppgifter i något av våra kontaktformulär sparas inte uppgiften längre än nödvändigt. Har du frågor eller funderingar kring hur vi hanterar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Ångerrätt
Du kan enligt lagen ångra dig inom 14 dagar; Ångerfristen. Om ångerfristen inte rymmer 7 arbetsdagar har du alltid sju arbetsdagar på dig att ångra köpet. Om du vill ångra ditt köp så fyller du i den ångerblankett du fått av vår installatör och skickar den till:

NLT AB
Västberga Allé 36 A
126 30 Hägersten

Varukorg
  • No products in the cart.
0