NLTAB

Trygg i
ditt hem.

På NLT tycker vi att ditt hem ska vara en lugn plats där du kan slappna av och känna dig trygg.
Våra duktiga tekniker hjälper dig gärna att hitta en säkerhetslösning som gör både din vardag tryggare och ditt hem smartare.

Varför NLT?

Fulländat skydd

Med vårt hemlarm kan du känna dig trygg, i ett säkert hem övervakat med larm kopplat till larmcentral.
Löser larmet ut påkallas snabbt väktaråtgärd från larmcentralen, förutsatt du själv inte återkallar utryckningen, vid ett falsklarm.

Anpassat efter dig

Vi hjälper dig att plocka ihop den bästa larmlösningen för dig, ditt hem och era unika behov. 

Vi vet hur tjuven brukar gå tillväga och vad som normalt utgör de största riskerna i ett hem.

Ditt nya, smarta hem

Våra smarta hemlarm från NookBox kan enkelt kopplas samman med en rad olika komponenter i ditt hem. När komponenten väl är inkopplad i din NookBox-anläggning kan du inte bara kontrollera ditt larm genom Appen i din mobil, utan även slå av eller på en inkopplade lampa eller kaffebryggare.

Ett väl fungerande larm håller tjuven borta

När du väljer Nordisk Larm & Teleteknik AB får du mer än ett larm. 

Vi levererar en komplett säkerhetslösning och hjälper dig därmed att minimera riskerna för brand, inbrott och sabotage. Du når växelbordet vid den larmcentral ditt larm är kopplad mot dygnet runt. Med NLT:s larm vet du att larmcentralens väktare alltid finns snabbt på plats om behovet uppstår.

Trygghet för dig
och dina nära

Väljer du en larmlösning från NLT får du ett larm anpassat för just ditt hem och dina behov. 

Har du husdjur rekommenderar vi husdjursanpassade IR-detektorer, med eller utan kamera, som låter dina fyrfota vänner (upp till 27 kg) passera obemärkt även i ett pålarmat hem.

Våra larmlösningar


Ett komplett trygghets- och servicepaket med väktarutryckning. 

Med eller utan kamera.

Från 1 495 kr

Håll uppsikt med kamera

Väljer du till kameror i ditt hemlarm kan du själv enkelt kontrollera att allt står rätt till även när du inte är på plats. Med en knapptryckning i NookBox-appen får du snabbt en stillbild eller med wifi-kamera en strömmad videosekvens från din anläggning rakt in i din mobiltelefon.

Ett komplett larmpaket

NookBox har mängder av funktioner och tillbehör som våra duktiga tekniker kopplar in i ditt grundpaket.

Skapa ett smartare hem

Till ditt hemlarm finns mängder av tillbehör och funktioner som låter dig och ditt hem kommunicera med varandra i NookBox-appen.

• Med en fuktdetektor varnas du snabbt vid en hotande översvämning

• En temperaturvakt låter dig läsa av rådande inomhusklimat och ger varningar om temperaturen plötsligt stiger eller sjunker utanför önskat intervall.

• Med en smartplug mellan eluttaget och din apparat får du möjlighet att bryta eller koppla på strömmen i uttaget och på så sätt aktivera apparaten.

• Med en siren eller blixtljus blir alla omkring uppmärksammade när ett larm har löst ut.

• Med en brandvarnare och rätt brandskyddsutrustning motverkas effektivt att stora värden eller liv går förlorade om olyckan är framme.

Full kontroll via NookBox-appen

Till alla våra larmlösningar ingår NookBox Appen, som ger dig möjligheten att styra dina produkter från en smartphone eller tablet. Genom din smartphone har du koll på ditt hem vare sig du är på jobbet eller på långväga semester.
Du tänder och släcker enkelt dina lampor utan att behöva lämna soffan eller solstolen. NookBox Appen ger dig möjlighet att styra alla inkopplade smarta produkter från ett och samma ställe.

Med larm från NLT ingår alltid

Professionell installation​

När du hyr ditt larmpaket av oss ingår installation av våra tekniker, som i samråd med dig ser till att du får den optimala säkerhetslösningen för just dig och ditt hem.

Anslutning till larmcentral

Vi samarbetar med Avarn Security, en branschledande säkerhetsaktör med många års erfarenhet, vars uniformerade väktare rycker ut när larmet går.

Fria väktarutryckningar

Om larmet går kan du räkna med att snabbt ha uniformerade väktare på plats dygnet runt. 

Väktarutryckningarna är kostnadsfria så länge larmet ej utlöst genom handhavandefel eller av misstag.

Teknisk service i ditt hem

Med hemlarm från oss ingår ett kostnadsfritt revisionsbesök om året. Vid larmrevisionen kommer en av våra tekniker hem till dig och ser till att allt fungerar som det ska. 

Ring och boka din tid med vår serviceavdelning !
Tfn 077 520 20 02

Livstidsgaranti på alla komponenter

Om något mot förmodan skulle gå sönder byter eller reparerar vi komponenten utan extra kostnad.

Självriskbefrielse vid inbrott

Skulle du få inbrott står NLT för hela självrisken som du debiteras av ditt försäkringbolag. 

Vad händer om larmet går?

Om ditt larm löser ut noteras detta hos larmcentralen, nomalt bevakningsföretaget Avarn Security.  Larmcentralen försöker då kontakta dig via det nummer ni lämnat i er åtgärdsplan. Så fort larmbordet bekräftat att larmet är skarpt påbörjas en väktarutryckning mot din anläggning. 

Var noga med att alltid snabbt återkalla ett falsklarm, så slipper du debiteras onödiga utryckningskostnader. Avarn Securitys Larmcentral nås per telefon 010 210 90 00

Vid kontakt med larmcentralen kan kontaktpersonen välja att återkalla larmet eller bekräfta utryckningen. När väktaren kommer fram kontrollerar väktaren din anläggning, först utvändigt och sedan invändigt med nyckeln ni lämnat till vaktbolaget. Är åtgärden inte resultatet av ett ”handhavandefel” är väktarutryckningen alltid kostnadsfri för dig som kund hos oss på NLT.

Tillbehör

NookBox erbjuder en mängd smarta produkter att koppla till ditt larmpaket. Välj ut och plocka ihop de delar som passar dig!

Varukorg
  • No products in the cart.
0