NLTAB

Om NLT

Nordisk Larm & Teleteknik – ett certifierat säkerhetsföretag

Nordisk Larm & Teleteknik AB startade sin verksamhet 1993 och drivs från lokaler centralt belägna i Västberga företagsområde, i södra Stockholm. Med långt mer än 25 års branscherfarenhet och ett aktivt delägande bland personalen har vi en stark organisation som kan erbjuda våra kunder det bästa när det gäller kompetens, kvalitet och servicekänsla. Nordisk Larm & Teleteknik AB har kollektivavtal med Installatörsföretagen IN som arbetsgivarorganisation och är sedan 1990-talet aktiva medlemmar i Säkerhetsbranschen.

I NLT:s ledningssystem finner du våra kärnvärderingar formulerade i tre olika Policys, tre policys som styr både våra långsiktiga planer och hur våra medarbetare tar sig an sina dagliga sysslor.  Vår Kvalitetspolicy styr hur vi utformar våra kunders anläggningar, vår Miljöpolicy styr hur vi producerar med tanke på omvärlden och vår Arbetsmiljöpolicy hur våra medarbetares arbetsmiljö är sammansatt.

1.2.1 Kvalitetspolicy                    1.2.2 Miljöpolicy                    1.2.3 Arbetsmiljöpolicy

Vi på NLT vill inte bara vara din mest lämpade leverantör, vi vill även vara en attraktiv arbetsgivare med en trevlig och bra arbetsmiljö, som samarbetar med noga utvalda partners – alla välbeprövade, med gott renommé och godkännande och certifikat för det arbete de utför.

 Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor inom larmlösningar och säkerhet!

Varukorg
  • No products in the cart.
0