NLTAB

Anpassade
säkerhetslösningar

För små och stora företag

NLT erbjuder högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar för just era unika säkerhetsbehov. Med över 30 år i branschen har våra medarbetare hög och bred kompetens inom säkerhet.

Kostnadsfri larmrådgivning

Ring oss på 077-520 20 02 eller skriv några rader i ett e-postmeddelande, så återkommer någon av våra duktiga säljare snart till dig!

Varför NLT?

Trygghet, dag som natt

 

NLT skapar säkerhetslösningar som skyddar din verksamhets tillgångar under natten och skapar en trygg arbetsmiljö för både kunder och medarbetare på dagen.  

 

Vi finns med er under hela processen – från design till konstruktionen, service  och underhåll. Med NLT får kunden en trygg helhetsleverantör genom hela inköpet och när installationen är färdig en pålitlig samarbetspartner i förvaltningen. 

Med rätt säkerhetsleverantör har man inte bara uppfyllt myndighets- och försäkringskrav, man ger också sin verksamhet en försäkring som låter en  fokusera på den egna kärnverksamheten istället för att bekymra sig över externa orosfaktorer.

Flexibilitet

 

NLT är helhetsleverantör av säkerhet och erbjuder alla produkter och tjänster ni behöver inom brandskydd, inbrottslarm och passersystem. Vare sig ni är ett stort eller litet företag – så kan vi ta fram en lösningen för just er. 

 

Våra kunder vet att eftersom vi både arbetar med egna tekniker och ingenjörer samt ett stabilt nätverk av externa leverantörer och samarbetspartners så kan vi alltid erbjuda en lösning på deras säkerhetsproblem, dessutom till ett mycket konkurrenskraftigt pris.  Eftersom nätverksstrukturen snabbt låter oss expandera eller komprimera verksamheten,  så att den passar just er installation.

Vi är Erfarna & Certifierade

NLT är av Polismyndigheten i Stockholms län godkänd anläggarfirma för inbrottslarm. Våra arbetsprocesser är certifierade hos branschorganisationen SBSC (Svensk Brand & Säkerhets Certifiering) enligt SSF1015 upp till larmklass III samt SBF 1008:3 Anläggarfirma Brandlarm.

Visst händer det att vi får nytillskott i företaget, men de flesta av våra arbetsledare, säljare och ingenjörer har en lång erfarenhet både hos oss och dessförinnan i annat bolag verksamt i säkerhetsbranschen.

Därför vet våra kunder att när vi på NLT konstruerat en ny säkerhetslösning, så följer utformning alltid gällande regelverk och riktlinjer samt är kontrollerad och godkänd av våra certifierade ingenjörer.

Vi erbjuder följande produkter och tjänster

Omdömen från våra kunder

En produktportfölj med välbeprövade varumärken och högkvalitetsprodukter


Våra duktiga tekniker arbetar hårt för att hålla jämna steg med den konstanta utvecklingen i säkerhetsbranschen.  Under åren har vi lärt oss – att den bästa tekniken återfinns om man inte begränsar sig till en enda producent utan vågar släppa  in flera olika varumärken och tillverkare i sin produktportfölj. 

 

Ett axplock av de varumärken vi ofta arbetar med ser du i ”Karusellen” här intill, väljer ni något av dessa varumärken, vet nu att producenten långsiktigt har uppvisat prov på att leverera hög kvalitet och dessutom tagit ett långsiktigt samhällsansvar i sina produktionsprocesser. 

Men saknas en godkänd produkt eller ett varumärke som du gärna vill ha i din säkerhetslösning – fråga vår säljare så kan vi normalt ta fram en konkurrenskraftig offert även avseende just ert produktval.

Certifikat och partners

Kvalitet och miljö

Nordisk Larm & Teleteknik AB innehar ISO-certifikat inom kvalitet och miljö. Denna certifiering bibehålls genom att organisationen årligen utvärderas och bedöms av en extern revisor som granskar när vi kartlägger, dokumenterar och förbättrar våra arbetsprocesser enligt ledningssystemet ISO 9001. Vi på NLT värnar naturligtvis om miljön såväl på våra egna kontor som i vårt dagliga arbete ute hos kund. Miljöarbetet dokumenteras, revideras och certifieras enligt ISO-miljöcertifikat ISO 14001.

Säkerhet

Nordisk Larm & Teleteknik AB är av Polismyndigheten godkänd anläggarfirma för inbrottslarm. Dessutom är vi certifierade av SBSC (Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering) enligt SSF 1015 upp till Larmklass III (1-3), samt SBF 1008:3 Anläggarfirma brandlarm. Vi innehar behörig ingenjörskompetens för att konstruera och montera inbrotts- och brandlarmsanläggningar samt är aktiva medlemmar i både Säkerhetsbranschen och Brandskyddsföreningen.

Partners

Nordisk Larm & Teleteknik AB arbetar med ett flertal auktoriserade bevakningsföretag med uniformerade väktare och larmcentral. Bland bolagen återfinns varumärken som Avarn Security, SOS Alarm, Securitas, Tempest Security och Rapid. Det närmaste samarbetet har vi med larmcentralen hos Avarn Security – före detta NOKAS – och mot deras  larmcentral opererar merparten av vår tekniska utrustning. 
Våra vaktbolag kan inte bara hjälpa er kunder med att svara på larm, utan har också möjlighet att erbjuda allt från platsrondering till fast stationerad personal – utifrån era aktuella behov. 

Intresserad av företagslarm? Vi kontaktar dig!

Hör av dig till oss för en säkerhetskonsultation av er verksamhet. 
Konsultationen är kostnadsfri och du förbinder dig självklart inte till att köpa något.

Varukorg
  • No products in the cart.
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner
0