NLTAB

,

Art. 8321.2 Brandfilt i nylonpåse 1,5 x 1,8 m

349 kr

Rejäl men inte otymplig Brandfilt som skyddar mot i stort sett alla mindre bränder på horisontala ytor i tillexempel ett kök.

Artikelnr: 8321-1 Kategorier: ,

Filten är tillverkad i glasfiberväv, godkänd enligt EN1869 och klarar temperaturer enda upp till 500°C och lämpar sig därför för att kväva de flesta vågräta ytbränder i möbler, textil, olja eller fett där man inte kan använda släckskum eller vatten.

Brandfilt 1,5 × 1,8 m i nylonförpackning, monteras bäst väl synlig och lättåtkomlig på väggen, eller kanhända mer dold på insidan av ett skåp.
Brandfiltar är lämpliga för att släcka de flesta mindre bränder i t ex kläder, möbler och kök- Eftersom filten är tillverkad i glasfiberväv som motstår temperaturer upp till 500 grader, gör det höga temperaturmotståndet redskapet lämpligt att bekämpa spridningen av många mindre bränder, i textiler eller olja.

Brandfilten utgör ett mycket bra första skydd mot brand, genom att lägga din brandfilt över eldhärden och trycka till runt om i filtens kanter kvävs snabbt mindre bränder och en spridning kan förhindras, som hade kunnat vara svårhindrad med tillexempel ett grytlock.
Filten är inte lämplig vid svetsarbeten eller mycket varma glödbäddar så som vid metallbrand.

Vikt 0,7 kg
Varukorg
  • No products in the cart.
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner
Art. 8321.2 Brandfilt i nylonpåse 1,5 x 1,8 m
Art. 8321.2 Brandfilt i nylonpåse 1,5 x 1,8 m
- +
349 kr
0