NLTAB

,

Art. 8218.1 Designbrandsläckare 6 kg pulver Rostfri

2.895 kr

Denna modernt utformade brandsläckare fylld med 6 kg pulver är ett utmärkt val, även för kärva utomhusmiljöer.

Artikelnr: 8217-1-1 Kategorier: ,

Dafo Brand ’s designade brandsläckare i putsad silvrig behållare gör sig fantastiskt bra i hemmamiljöer där en klassisk röd behållarna inte riktigt passar in.
Men tänk på att i många allmänna och offentliga utrymmen så måste brandsläckarna vara röda så dem är lätta att känna igen även för en ny individ, ännu inte helt bekant med miljön.

Pulver är det mest mångsidiga släckmedlet. Det ger ett utmärkt brandskydd vid så gott som alla brandtillbud och är det enda släckmedel som är klassat för både A, B och C-bränder. Släckaren är fylld med ett av marknadens bästa högeffektpulver och släcker brand i såväl fibrösa ämnen som i plaster, vätskor och gaser samt i elektrisk utrustning. Släckarna är köldbeständiga och kan vara placerade utomhus även vintertid. Brandsläckaren bör placeras på synlig plats i anslutning till entré eller annan utgång.

Modell PK 6 HR Rostfri har en robust och tålig konstruktion som gör att den lämpar sig för placering utomhus eller i andra krävande miljöer. Släckaren är försedd med plastfot som skyddar mot nötnings- och korrisionsskador. Släckaren levereras med väggfäste.

Vikt 12 kg
Varukorg
  • No products in the cart.
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner
Art. 8218.1 Designbrandsläckare 6 kg pulver Rostfri
Art. 8218.1 Designbrandsläckare 6 kg pulver Rostfri
- +
2.895 kr
0