Trygghetspaket Bas – För dig som vill ha en komplett säkerhetslösning

När du väljer vårt “Trygghetspaket Bas” med väktarutryckning får du ett komplett trygghets- och servicepaket där följande ingår:

 • 1 st centralenhet
 • 1 st siren
 • 1 st manöverpanel
 • 1 st IR-detektor
 • 1 st magnetkontakt
 • APP för Iphone och Android

För samtliga larm ingår även:

 • Installation
 • Anslutning till Nokas larmcentral med väktarutryckning
 • Fria väktarutryckningar
 • Teknisk service i ditt hem
 • Livstidsgaranti på alla komponenter
 • Självriskbefrielse vid inbrott

Ett tryggare hem – så här går det till

Inbrottsskydd

Vi placerar en diskret manöverpanel vid entrédörren. Manöverpanelen är den du använder för att larma på och larma av ditt hem, det gör du antingen med din personliga kod eller med larmbricka. Larmbrickan är enkel för barnen att hantera och gör det svårt att utlösa larmet i onödan. Larmbrickan är även smidig att låna ut till anhöriga istället för att ge ut tillfälliga koder. Du kan även styra ditt larm med den tillhörande Appen. Med Appen kan du aktivera och stänga av ditt larm och du får sedan en bekräftelse när din begäran utförs och en uppdaterad status på larmet. Det ska synas att ditt hem är skyddat, därför får du vid köpet skyltar och dekaler som håller tjuven på avstånd.

Vid möjliga inbrottsvägar placeras magnetkontakter som utlöser larmet när någon försöker ta sig in. Invändigt placeras diskreta rörelsedetektorer som utlöser larm och spelar in video vid rörelse. Videon spelar aldrig in när larmet är avstängt utan endast när larmet utlöses. Du behöver inte vara orolig över att dina husdjur utlöser larmet, då vi har möjlighet att husdjursanpassa larmet. Om larmet utlöses kopplas det direkt till Nokas som då kontaktar den/de bestämda kontaktpersonen/-erna som antingen kan återkalla larmet eller begära utryckning. Om larmcentralen inte får kontakt görs en utryckning av Nokas väktare.

Samtliga delar som ingår i paketlösningen går även att beställa separat, detta kan vara en bra lösning om du har flera utgångar eller våningar och vill säkra samtliga med extra magnetkontakter eller rörelsedetektorer (se tillvalsprodukter i beställningsformuläret nedan).

Brandskydd

Om du inte redan har en branddetektor rekommenderar vi att du väljer till det (branddetektor finns som tillvalsprodukt nedan i vårt beställningsformulär). Vår branddetektor har rökdetektor och siren och är kopplade till Nokas. Sirenen varnar dig för brand när du är på plats och gör det möjligt för dig och din familj att utrymma hemmet. Kopplingen till Svensk bevakningstjänst gör hela skillnaden om en brand skulle uppkomma då du inte är på plats, utryckning möjliggör en tidigare släckning och kan vara räddningen för ditt hem och dina ägodelar.

Du kan även komplettera ditt trygghetspaket med ytterligare brandsäkerhetsprodukter; brandsläckare, brandfilt och brandstege (se tillvalsprodukter i beställningsformuläret nedan).

Trygghetspaket Bas

Extra tillvalsprodukter

NLT – Alla har rätt att känna sig trygga!